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49 - STUFFED HARD BOILED EGGS (HUEVOS RELLENOS)



Stuffed Hard Boiled Eggs is a dish made with Boiled Eggs stuffed with a filling consisting in a mixture of wide range of different ingredientes (Tuna, Ham,  Anchovies, Prawns, Pickles, Vegetables, Mayonnaise, Ketchup, etc...). Although I think it is quite an international dish and obviously with different fillings adapted to common ingredients of a particular country, in Spain this is served as a cold dish appetizer at parties or family celebrations mainly during hottest months of the year.

For this particular recipe I have used Anchovies, Cappers, Green and Black Olives, Spring Onions, Anchovy Mayonnaise and Lettuce and the result it was really delicious. 

INGREDIENTS

- 12 Eggs.

- 100 grams of Black Olives.

- 100 grams of Green Olives.

- 80 grams of Cappers.

- 1 tin of Anchovies.

- 4 Spring Onions.

- Mayonnaise.

- Lettuce and Cherry Tomatoes for decoration.


スタッフドエッグはゆで卵に様々な食材(ツナ、ハム、アンチョビ、エビ、
ピクルス、野菜、マヨネーズ、ケチャップなど)を詰め込んだ一品です。
世界各国で食べられ、その国ごとに馴染みのある
様々な食材が使われると思いますが、
スペインでは最も暑い時期に、パーティーや家族のお祝いの席で
冷たい前菜として出されます。


今回のレシピでは、アンチョビ、ケッパー、グリーンオリーブ、
ブラックオリーブ、チャイブ、アンチョビマヨネーズ、レタスを使っています。
とても美味しくできました。


材料

- 卵 12個

- ブラックオリーブ 100g

- グリーンオリーブ 100g

- ケッパー 80g

- アンチョビ缶詰 1缶 (詰め物とアンチョビマヨネーズ用に分けて使います)

- チャイブ 4個

- マヨネーズ

- 飾り付け用の レタス、チェリートマト



STEP 1 - Boil the Eggs for about 12 minutes till become hard boiled.

STEP 1 - 12分ほどゆでて、固ゆで卵をつくります。
STEP 2 - Once the Eggs are boiled, cool them down keeping then a few minutes in cold water and take the shell off.

STEP 2 - ゆであがったら、冷たい水で数分間冷やして、殻をむきます。
STEP 3 - Cut the Eggs into halves as shown in the picture... 

STEP 3 - 写真のように縦に2つに切ります。
STEP 4 - ...then take the Yolks off and set aside in a big bowl ready to create the Eggs filling.

STEP 4 - 黄身を取り出して、大きめのボウルに入れ、詰め物を作ります。

STEP 5 - Have the Olives and Cappers ready...

STEP 5 - オリーブとケッパーを用意します。
STEP 6 ...and chop them all as seen in the picture.

STEP 6 - 写真のように細かく刻みます。
STEP 7 - Get the Anchovies ready...

STEP 7 -アンチョビを用意します。
STEP 8 - ...to be chopped into small pieces.

STEP 8 - 細かく刻みます。
STEP 9 - Get the Spring Onions ready...

STEP 9 - チャイブを用意します。
STEP 10 - ...to be chopped into small pieces as seen in the picture.

STEP 10 - 写真のように細かく刻みます。
STEPs 11, 12, 13, 14 & 15 - From now we add all chopped ingredients into the bowl containing Yolk Eggs and mix them up very well.

STEPs 11, 12, 13, 14 & 15 - 細かく刻んだ全ての材料をボウルに
入れて黄身とよく混ぜ合わせます。
(アンチョビはアンチョビマヨネーズにも使うので少量残す)

STEP 12
STEP 13
STEP 14
STEP 15
STEP 16 - Having the Eggs white halves ready...

STEP 16 - 半分に切った白身を用意します。
STEP 17 - ...fill them with the filling mixture as seen in the picture.

STEP 17 - 混ぜた食材を写真のように白身に詰めます。

STEP 18 - From now we will make the Anchovy flavored Mayonnaisse.  Firstly, lets place a few of remaining Anchovies into a mortar.

STEP 18 - アンチョビマヨネーズを作ります。
残りのアンチョビをすり鉢に入れます。

STEP 19 - Mash the Anchovies till you get an homogeneous paste.

STEP 19 - アンチョビをペースト状にすりつぶします。
STEP 20 - Add Mayonnaisse to taste 3-4 big tablespoons will be enough. 

STEP 20 - 大さじ3-4杯のマヨネーズを加え味付けします。
STEP 21- And mix it very well using the mortar.

STEP 21 - よく混ぜます。
STEP 22 - When Mayonnaisse is ready, using a tablespoon spread it over the Eggs.

STEP 22 - マヨネーズができたら、スプーンを使って
スタッフドエッグの上にかけます。
STEP 23 - On a big plate create a bed of Lettuce cut into "Julianne"

STEP 23 - 大皿に千切りレタスを広げます。
STEPs 24 & 25  - Place the Stuffed Eggs as seen in the picture and finish off decorating using halves of Cherry Tomatoes.

STEPs 24 & 25 - 写真のようにスタッフドエッグをのせ、
半分に切ったチェリートマトを飾り付けます。
STEP 25 - Once the dish is ready lets place into the refrigerator for 2-3 hours and then will be ready to serve.

STEP 25 - 冷蔵庫で2-3時間冷やして、できあがり。














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