52 - CASTELLANA GARLIC SOUP (SOPA DE AJO CASTELLANA) - ソパ・デ・アホ・カステリャーナ(カスティーリャ地方のにんにくスープ)





Castellana Garlic soup is a type Spanish Soup using Garlic as main ingredient. In Spanish Cuisine, Sopa de Ajo is a traditional winter Soup made with Bread (usually stale Bread left over from previous days) mixed with Paprika, Water or Chicken Broth, Garlic, Olive Oil and Serrano Ham. Sopa de Ajo is also traditional in Castilian-Leonese and Castilian-Manchego Cuisine.

It is a Soup of humble origin, being a popular dish with multiple variants depending on the family economy and tastes of the cook, so it is common that other ingredients can be added such as Sausage, Bacon, Fried Pork and so forth. In some areas of the center and northern Spain it is considered a dish related to Easter Cuisine.



INGREDIENTS for 2 people:


- A few slices of stale Bread (i.e. 2 days old).


- 1 Litre of Chicken Stock.



- 150 Grams of Spanish Serrano Ham.



- 4-5 Garlic Cloves (Sliced).



- 1 Tablespoon of Sweet Paprika.



- 2 Eggs.



- Olive Oil.



- Salt.





Sopa de Ajoはスペイン・カスティーリャ地方のにんにくをふんだんに使ったスープです。
 
冬に食べられる伝統的なスープで、パン(通常前の日の残り物のパンを使う)とパプリカ、水またはチキンスープ、にんにく、オリーブオイル、ハモンセラーノ(生ハム)で作ります。

カスティーリャ・イ・レオン、カスティーリャ・ラ・マンチャ地方の伝統料理でもあります。



家計にやさしく、作り手の好みによってたくさんのバリエーションがある大衆のスープです。

ソーセージやベーコン、炒めた豚肉など、他の材料を加えて作られることもごく一般的です。

スペインの中央や北部の一部の地方ではイースターに食べられています。



材料(2人分)



残り物のパン適量(2日前くらいの)


チキンスープ 1L


スペイン産ハモンセラーノ(生ハム)
150


にんにく 45片(スライスする)


スウィートパプリカパウダー 大さじ1


卵 2


オリーブオイル




Get 1 litre of Chicken Stock ready.

チキンスープ 1Lを温めておきます。
Slices of Stale Bread.

残り物のパンは食べやすい大きさに
Get the slices of Serrano Ham... 

生ハムを・・
...make them into a roll.

くるくる巻いてロール状にします。
And cut the roll of Spanish Ham into slices.

小さく細切れにします。
Get the Garlic chopped.

にんにくは粗みじん切りに。
STEP 1 - In a pan add enough Olive Oil to cover the bottom of it and when Oil is very hot then slightly stir-fry the Garlic but being careful it does not get burnt.

STEP 1 - 鍋の底が隠れるくらいの多めのオリーブオイルを入れ火にかけます。
オリーブオイルが熱くなったところで、にんにくが焦げないように気を付けながら炒めます。
STEP 2 - Add the chopped Spanish Ham and give to it a couple of quick stirs (again be careful not to overcook the Ham because otherwise will lose flavour).

STEP 2 - 細切れにしたハモンセラーノを入れて軽くかき混ぜます。(炒めすぎると風味が
落ちるので火を通しすぎないように)
STEPs 3 & 4- Then add the Stale Bread and stir-up again so that the Bread gets impregnated with Oil, Garlic and Ham flavours.

STEP 3 & 4- 残り物のパンを加えて軽く炒めます。パンにオリーブオイルとにんにく、
ハムの風味を含ませます。
STEP 4
STEP 5 - Add the Tablespoon of Paprika (mainly over the Bread) and again mix it up very quick being very careful the Paprika does not get burnt, otherwise it will give to the Soup a very sour flavour.

STEP 5 - 大さじ1杯のパプリカパウダーを加え(パンの上にかけるように)サッと炒めます。
パプリカが焦げないように気を付けて。焦げると酸味が出てしまいます。
STEP 6 - Then add the litre of Chicken Stock and Salt to your taste...

STEP 6 - チキンスープ1Lを加えて塩で味を調えます。
STEP 7 - ...and bring the Soup to boiling point.

STEP 7 -スープを一煮立ちさせます。
STEP 8 - Get a couple of Eggs ready and whisk them but not too much.

STEP 8 - 卵2個をボールに割りいれ、軽くかき混ぜます。
STEPs 9,10 & 11 - Fold the Eggs into the Soup slowly but at the same time stir the Soup a little bit.

STEP 9, 10 & 11 ‐ 卵を少しずつ加え、同時に軽くかき混ぜます。
STEP 10
STEP 11

Garlic Soup is ready to serve. Enjoy!!

にんにくスープの出来上がり。召し上がれ!

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